hvezdna znameni

Monday, November 26, 2007

TAK MLUJE MUŽ VE SKOPCI
Je zde: tvrdě, přímo, bez cavyků. Muž ve skopci "si bere" svou partnerku v nejpravdivějším slova smyslu. A nějaké šťouchance a modřiny musíte už vydržet. Protože bez nich to sotva jde. Co je pro mnohé ženy zpočátku šokující: proniká, aniž jste připraveny, bolestivě, skoro brutálně. Neexistuje žádná předehra, žádné něžnosti. S jedinou, ale velmi podstatnou výjimkou: líbání je jeho náruživost. Nikdo nelíbá tak umně a tak náruživě jako skopec. Přitom také nejednou teče krev. Ví také, jak polibek dláždí a elektrizuje doušek gin-fizzu. Ústa hrají v jeho sexuálním životě přinejmenším druhou roli, ne-li první. Dobývá ženu svými ústy. A přitom není ušetřen ani milimetr jejího těla. Orální sex je jeho vášní. Ale chtěl by při tom být vždy aktivní. Od své partnerky neočekává nezbytně podobné něžnosti.Skopec miluje hlavou. To přináší mnoho změn a ztřeštěné nápady. Zná všechna sotva myslitelná místa a neobává se ani akrobatických vykloubení. Miluje na schodech ve vaně, pod sprchou a na kuchyňském stole, ve stoje, v sedě, v leže. Nejraděj ale na podlaze, zezadu. Partnerka se v žádném případě nesmí divit, když jednoho dne při tom nechá otevřená okna i krám, aby při tom mohli přihlížet sousedi. Hned vás vyvede a vytvoří choulostivé situace, aby se mohl pobavit vyděšenými, zmatenými vzrušenými pohledy druhých. Musíte pak mít průhledné blůzy, co možná nejkratší sukně a podprsenku nebo kalhotky nechat doma. Tímto způsobem vytváří pro sebe u pro vás ty správné chutě.Jeho živá fantazie jej neopouští ani v okamžiku lásky. Jeho partnerka je zcela vzácně s ním v posteli sama. Zatímco ji bere za paži, honí se mezi tím živě jeho fantazijní obrazy. Potřebuje orgii. Především tehdy, když láska už pro něj není žhavě nová. Proto je při sexu velmi mlčenlivý, s hlavou často daleko odkloněnou. V jeho nočním stolku jsou narovnané porno sešity: podněty pro nové hrátky! Skopec četl nepřeberně všechno, co existuje v oblasti sexu, nebo viděl ve filmu, nebo si alespoň vymaloval ve své fantazii. Žena to s ním má proto skutečně těžké. Může být jak chce dobrá v posteli a může mu sát všechny něžnosti a rozkoše, on přesto bude většinou své štěstí bez ní hledat také vedle a nalézat sám.

TO OČEDKÁVÁ MUŽ VE SKOPCI OD SVÉ PARTNERKY
Nemusí být bezpodmínečně krásná, ale "lahodná" ("chutná"). Rád chodí s dívkou s plnými prsy, s velkou pravděpodobností blouzní o blonďaté dívence s malinkým pahorečkem. Důležité je, že musí o ženu bojovat. Ta, která se mu vrhne na krk, bude se znechucením odstrčena. Její odpor on pak v každém případě zlomí totálně. Nejraděj spoutává vzpurné ženě na posteli její ruce a nohy tak, že ona musí všechno nechat přes sebe projít a splynout s tím. Jen ještě jedno má rád: sténání a křik. Také v milování neoceňuje její iniciativu. Zcela naopak, protože by se mohl hned obávat, že není spokojena s jeho výkonem a proto se jej pokouší poučit. Přesto však očekává mnoho něžnosti. A zase je jeho vlastní erotogení zónou hlava, zvláště ústa. Správný polibek jej uvádí do stavu, z něhož už není cesta zpátky. Proplétání se vlasy jej zbavuje rozumu. Tím nejrozkošnějším ale pro něj je lehké kousnutí do ušního lalůčku, nebo dokonce vniknutí jazyka do jeho ušního boltce.
Dívat se, chutnat, slyšet, často i čichat to je pro něj ta pravá smyslnost. Těžký parfém ho může připravit o rozum a ještě více přirozená vůně vzrušené ženy. Neměla by být příliš čistotná, protože on miluje to živočišné a nenávidí vše, co je umělé.

Labels: