hvezdna znameni

Saturday, February 23, 2008

Blíženci žena

BLÍŽENCI ŽENA

DVĚ DUŠE A TISÍC VARIACÍ
Nikdy ji nelze znát, ani po výročí zlaté svatby, pokud by k němu skutečně mělo dojít. Je velká umělkyně proměny (změny), víla měnící barvy mezi ženami, rozžhavený kus ledu, hebká divoká kočka, svatá hříšnice. Úplně dobře se cítí jen tehdy, když druzí upadají do rozrušení. Když se něco děje a nabízí se něco zcela jistě zbrusu nového. Žádná jiná žena neobjevuje sex tak záhy ve svém životě jako ona. Žádná neovládá všechny způsoby lásky tak virtuózně. Ale také žádná se nevyzná tak dobře v tom, jak působí a nevytváří tak přesně a jistě a nenuceně přednosti ze svých půvabů. Sotva jediný muž dorostl tomuto tajfunu. Nesmí k ní přistoupit přímo nebo neohrabaně, protože ona nemá ráda přepady. Nenechá se dobývat s celou v rychlostní dráze. I kdyby byla už docela připravená a svolná k tomu, stoupat se svým milým všemi propastmi živočišné pudovosti, přece nejdřív očekává galantní získávání, plné respektu, chce být nejprve obdivována a uctívána. A to si on musí nechat něco zakusit. Ráda se považuje, již jako malé děvče, za velkou dámu. Přinejmenším navenek. Běda ale milenci, který si ještě v intimní chvíli lehá k jejím nohám a zbožňuje ji, namísto aby se stal aktivním! Který nepozoruje, že ona namísto hravé něžnosti, jako před hodinou, nyní očekává rozhodný sex plný síly. Je skotačivá a on ji musí následovat. Když mu ukáže své odhalené tělo a sama se laská před jeho očima, ještě dlouho to neznamená, že by si mohl vybrat nějaké výsady, nebo že by ji dokonce mohl mít (vlastnit). Pokud jej odmítne, nesmí slevit a tiše se odplížit.
Ona chce , lépe řečeno: musí sebe a partnera neustále zkoušet. Pokud on nevytváří tyto překážky, tak jako tak není ten pravý. Zní to jako ironie, že přesto příliš snadno padne na toho nepravého, nebo že svého momentálního partnera považuje za nepravého. Přes všechny zkoušky, přes všechny zkušenosti. Nikdy se nepřestává ptát a zkoumat, zda přece jen neexistuje ideální typ, který by se k ní hodil ještě lépe. Ale i kdyby byl tak ideální neměl by to lehké, uspokojit tuto nenasytnou ženu a plnit její vysoké požadavky. Jako kožich nebo vůz ráda "mění" svého partnera za nového. Děje se to tehdy, když jí zprostředkuje pocit, že je zde jen pro ni samotnou. Rozhodně ne v ubohé chatrči. Ne v podřízeném postavení. Musí být úspěšný v povolání a měl by svou práci vykonávat levou rukou. Zdá se to tak nemožné, aby se pokus vyplatil. Neboť to, co žena v blížencích v lásce nabízí, je jedinečné, nezapomenutelné. Existuje sotva jeden muž, který by nesnil nikdy o setkání s ženou tohoto znamení.

O TOM SNÍ ŽENA V BLÍŽENCÍCH
V jejích fantaziích se odehrává nezakrytě a neohraničeně celá škála sexuálních možností. Sní všude, při každé činnosti a na nejmenší podnět. Vidí se jako malé děvče, které je bandou rockové mládeže vrženo do pekla vášní. A jako žena, která si pevnou rukou vydržuje otroky lásky. Obzvláště často ale vychází z momentálních pohnutek a zachází příliš daleko do nejdivočejších scestností: vidí se nahá před zrcadlem. Vidí, jak celé tělo je rozpálené od žádosti. Její bradavky se vzdouvají pod měkkým dotykem. Její kolena se chvějí. Pokleká na podlahu, pokládá hlavu na židli a šikovnýma rukama si zaopatřuje největší slast. Teprve však orgasmus správně rozdmýchává její vnitřní žár. Proto se obléká rafinovaně, zvrhle a jde do bordelu. Tam se nejprve nechá "obsloužit od dívky, jako by byla normální "zákazník". Pak ale prodávající se dívku posílá pryč, aby sama převzala její úřad. Se třpytivými šaty se postaví na ulici jako "Sladká Irma" a prodává se každému, který ji chce mít. A zákazníci jsou jeden po druhém náročnější, perverznější. Nakonec to jsou dva i tři současně, kteří ji berou s sebou na její pokoj. Ona se účastní všeho a cítí se stále lépe, stále uvolněněji. Vhání své nápadníky v šílenství. Vysává je, jako by všichni byli jen dobře chutnající plátky jediného artyčoku. Požitkem ze hry propadá tak intenzivně, jako by vlastně ona za něj musela platit. Za vydělané peníze si kupuje briliantový prsten, který hrdě nosí na ruce.

TAK MILUJE ŽENA V BLÍŽENCI
Její láska je spontánní a neplánovaná. Ale je neslýchaně zjemnělá a vždy je malým mistrovským kouskem. Zvláště tehdy, když se miluje na cestě v kupé vlaku nebo na lavečce v parku, se stává tento okamžik neobyčejným, nebo nepomíjejícím. Dovede partnera a sebe sama nejprve uvést do správné nálady a potom krok za krokem, přesně ve správném tempu vést oba k tomu bodu, od něhož už není cesty zpátky. A stále má ještě připraveno nějaké to překvapení, ohromující obrat. U ní zpravidla začíná láska nevázaným, oduševnělým rozhovorem, který se stává čím dál více pikantnějším, přímočařejším, uštěpačnějším. A pak se začíná vinout jako had a pak nechává hrát své tělo. Osvědčí-li partner neústupnost a je schopen s ní hrát ještě po třech, čtyřech odmítnutých útocích a to s nemenší horkokrevností, pak mu dovolí první přiblížení. Avšak jak s plným nasazením musí nejdřív bojovat, než se pevnost vzdá. Šarvátkami, lichocením, roztomilostí i zlomyslností nelze u ní dosáhnout ničeho. Pokud se však již vzdala, pak čekají "vítěze" ty nejvyšší rozkoše. Její magické ruce by mohly probudit k životu mrtvého. Hned jsou měkké jako prachové peří, hned vysílají svým tělem proudy, jako by se on omylem dotkl elektrického kabelu. A kdyby to nemělo stačit, má ona jistě po ruce vibrátor nebo nějaký mučící aparát. Jako předmět každodenní potřeby funguje ona jako nástroj lásky. Má ráda erotické hračky, dráždivé prádlo, nezřídka také bič a prut, jež ale poskytuje (užívá), aniž by je sama vítala. V představách jí skutečně nechybí.

Labels: