hvezdna znameni

Wednesday, January 23, 2008

O ČEM SNÍ ŽENA V BÝKU

Sexuální snové představy a přání ji stále zaměstnávají. Od malička, i později, při nich se ráda vrací ke své původní fantazijní scéně, aby ji přehrávala vždy stále znovu:
Jako žákyně sedí v první lavici, bezprostředně před katedrou. Učitel, fantasticky vypadající mladý muž s neobyčejně sympatickým hlasem vysvětluje matematické vzorce. Čím déle se na něj dívá, tím je vzrušenější. Její tělo ji začíná svrbět, neklidně se za lavicí pohupuje. A přesně pociťuje, že učitel je právě tak nervózní. Stále častěji se na ni podívá. Jeho hlas je zastřenější a nejistější. Dívka se už déle nemůže přemáhat. Když se na ni zase podívá, odhalí si koleno. A výše, stále výše si vyhrnuje sukni. Učitel strnule hledí na její malinké kalhotky a červená se. Dívka prosí, zda by směla jít na toaletu. Tam si svléká kalhotky a když se vrátí do třídy, začíná hru od začátku. Ale tentokrát se na ni učitel dívá už neskrývavě. Po hodině ji prosí, aby ještě zůstala. Zavírá dveře a pokládá ji beze slova na stůl, doprostřed na školní sešity. Neztrácí čas. Nenamáhá se svlékat ji. Co mu je v cestě, to trhá. A pak je nad ní, v ní, tvrdě, silně. Kdyby se chtěl potom omlouvat, svléká se ona pomalu a dráždivě a lehá si na podlahu, mezi lavice. A později jej svádí v jeho autě.

TAK MILUJE ŽENA V BÝKU
Je to sotva uvěřitelné: tato bezstarostná, veselá bytost, která se tak ráda zdržuje ve společnosti a rozděluje svoji přízeň zdánlivě bez výběru a rovnoměrně na všechny strany, již dávno zpozorovala svého favorita. A on už má sotva šanci jí uniknout. Žena v býku to umí zařídit, aby se o ni ucházel a ještě po desítky let později byl přesvědčen o tom, že si ji sám vybojoval s velkým nasazením a mnoha triky. To je však jediný umělý trik, jehož v lásce užívá. U ní lze stále vycházet z toho, že když řekne ne, není to žádná koketérie, ale jasné odmítnutí. Řekne-li ano, v tom okamžiku už s jistotou neexistuje žádná zábrana. A když miluje, pak bez jakýchkoli předsudků, žádné pokrytectví, žádné blahosklonné ujišťování. Očekává slast, úplnou slast. Její partner nebude mít nikdy stísněný pocit: "Udělala to jenom kvůli mně, s vděčností, ze soucitu." Láska ženy v býku je vždy pravá. Nemůže jinak. Začíná to s prvním dotykem, který její krev přivádí do varu. Při polibku, který znamená již totální splynutí, může mít první orgasmus a s ním teprve začíná správně ožívat. V pettingu se odevzdává ráda, ale nespokojuje se s ním, přestože by při něm také chtěla prožít mnoho vyvrcholení. Chce všechno. Proto pro ni není větším zklamáním a horší urážkou, když je po této hře ponechána sama sobě, bez posledního uspokojení. V milostné hře není omezená, může být v autě nebo ve vaně, s šaty nebo bez nich, v stoje, v sedě nebo v leže. Nejraděj však má volnou přírodu. A příležitost, při níž vám může pod vámi věnovat mnoho něžných hravostí, je-li neoblečená. Můžete si ji vzít náhle a bez příprav. Přitom vás bude ale následovat celým tělem. Muž nemusí při ní zrazovat svá přání. Ona je zná instinktivně a splňuje je. Co všechno můžete žádat! Nic špinavého nebo scestného pro ni v lásce neexistuje, ačkoli není ráda výměnu partnerů nebo gruppen sex, nýbrž se mnohem raději koncentruje jen na muže svého srdce. Na záviděníhodného muže!

TO OČEKÁVÁ ŽENA V BÝKU OD SVÉHO PARTNERA
Musí vyzařovat erotikou, což je pravděpodobně pro ni to nejdůležitější. Chce celého muže, o něhož by se mohla opřít, o něhož by mohla pečovat, jemuž je ale také podřízena (ochotně). On však musí od začátku vědět: patřím jí, s kůží i s vlasy. A ona bude tento "majetek" chránit vší silou a dokonce všemi prostředky. On může flirtovat, nechat se obletovat dívkami, snad dokonce může s nimi i spát, to všechno ona dokáže přehlédnout. Když však vysleduje, že by ji chtěl muž opustit a odklání se od ní, stává se tygrem. Její typické erotogení zóny jsou krk a šíje. Něžný polibek pod bradu ji může skoro připravit o rozum. Cumlání na krku v dolní přechodné části má nepochybně ráda k zbláznění. Těžký perlový náhrdelník na krku prožívá nanejvýš smyslně. Kdo chce vidět ženu v býku šťastnou, musí jí věnovat pohodlí a čas od času ji nechat správně a krásně lenošit. Pak vrní a přemýšlejte o tom, které smyslné radosti by chtěla rozdávat!

Labels: