hvezdna znameni

Thursday, January 31, 2008

BLÍŽENCI MUŽ

(21. květen až 21. červen)

JE KOUZELNÍK VÁŠNĚ
Dvě věci je třeba o něm bezpodmínečně vědět a vzít si k srdci: Takový, jaký je dnes, zítra určitě nebude. To je obzvláště potěšitelné za méně dobrých dnů, můžete u něj vždycky doufat ve změnu a též v příznivý vývoj. Chová-li se v této chvíli hrubě, neotesaně a umíněně, pak můžete být již v příštím okamžiku neobyčejně jemnocitný, velmi citlivý a sebeovládavý. Mnohdy se zdá být malicherný až ke zchytralosti, ale to není jeho podstata. Protože záhy projeví nesmírnou velkorysost. Všechno, co říká a dělá by se nemělo brát příliš vážně. Většinou to dělá jen tak. Především tehdy, když se zlobí a hašteří. Je muž mnoha překvapení, náhlých obratů a rozporů. Je věčně mladistvý fantasta, který nikdy zcela nedorostl. Zcela jistě je tím nejzajímavějším, nejimpulsivnějším typem, ale zároveň tím rozdírajícím a namáhavým.
Láska, sex, erotika jsou pro něho lechtivě vzrušující expedice do neznáma. Provokující setkání. Chce a musí všechno vědět, okusit, všeho se jednou zúčastnit. V základě pro něho existuje jen jediné slovo, které jej stále fascinuje: slovo "nový". S přímo dětskou zvědavostí se pokouší vyzkoumat, zda tato žena má skutečně velké, temné prsní bradavky. Zda její genitální ochlupení je stejně plavé jako vlasy. Zda její podprsenka a kalhotky zanechají na těle světlé pruhy, nebo zda je skutečně všude tak bez poskvrny bronzová, jak naznačuje hluboký výstřih. A když si předsevzal, že prozkoumá takové tajemství, pak se též můžete spolehnout na to, tě to taky vyzkoumá. Je šarmantní, plný nápadů a velmi pohyblivý. Umí zábavně klábosit a dvořit se. Jeho vlastní silnou stránkou je však jisté kouzlo, které z něho vychází. Magické fluidum: "Učaroval mi. Hypnotizoval mě neproniknutelným pohledem. Jeho dotek byl jak elektrická rána, která mě ochromila", přiznávají často ženy, které propadli muži v blížencích. A podivuhodné je, že v blízkosti tohoto energií nebitého muže, který se nezřídka osvědčuje jako amatérský ranhojič, se cítíte hned od počátku dobře, lehce a nalézáte u něj porozumění a bezpečí.

O ČEM SNÍ MUŽ V BLÍŽENCÍCH
Jeho fantazijní představy jsou nekonečně bohaté na variace a stále znovu nové. Přece ponejvíce je to bezpříkladná orgie, o níž sní:
Jako čestný host se nachází na rušné oslavě, v sladce vonící zahradě. Pozvané dívky jsou mladistvé a okouzlující, jako by ze všech krajů na Zemi sem byly poslány ty nejkrásnější. Po rozpustilé, bujné hostině dává on znamení k velké erotické show. První dívka tancuje na jeho stole a hází na něj postupně svetřík, sukni, podprsenku a kalhotky. Nyní má už jen sandálky na nohou. Kráska se dráždivě vine před jeho očima. Na stůl je zdvižena druhá dívka. Chce ukázat, že je ještě krásnější, že umí ještě lépe tancovat. Když je právě nahá, padnou obě dívky přes sebe, vjíždějí si do vlasů, křičí a sténají. Avšak z boje se stává vášnivá milostná hra. Obě leží na stole a obdarovávají se všemi myslitelnými rozkošemi. V tomto okamžiku vstupuje mladík, hned se vysvléká a vmísí se mezi milující dívky. V mžiku je zahrada naplněna sténáním a křikem. Zúčastňují se všichni hosté. Jako poslední muž v blížencích. Přicházejí k němu ženy, zklamané z předchozích zážitku. A mezi nimi ty, které čekaly právě na něho. Zprava blondýnka, zleva černé pleti, Japonka si mu lehá na prsa, ohnivá Italka pod něj. A on je všecky obšťastňuje postupně a současně, jazykem, rukama, především ale svou nezlomnou potencí. Když se zdá všechno schylovat ke konci a nikdo se už nemůže zúčastnit, teprve pak začíná pro něho extáze. Uzavírá sázku, že přivede dvě ženy současně desetkrát k orgasmu, aniž by se jich dotkl rukama. Nechá si svázat ruce za zády. Je vytvořen kruh a on si lehá mezi dvě dívky. Přirozeně, že sázku vyhraje.

TAK MILUJE MUŽ V BLÍŽENCÍCH
Při prvním přiblížení se odevzdává velmi hravě. Sotva lze získat dojem, že by mohl být zamilován. Naopak dělá všechno, aby své city zatajil. Mluví o všem, jen ne o lásce, žádné komplimenty, žádná známka obdivu. Pro partnerku je to k zbláznění. A pak náhle, jako by šlo o pozvání na partii šachu, se jí ptá, jestli by s ním nechtěla spát.
Ještě častěji neříká vůbec nic. Nechá hovořit své ruce. A ty jsou nadmíru nebezpečné. A současně jsou všude. Nezakryté ženské koleno, nahá paže stačí a už jsou na nich jeho ruce prohánějí tělem tisíc lechtivých mrazení a pak už je většinou příliš pozdě. Jeho opravdovou silnou stránkou je tedy také předehra. Ovládá ji mistrovsky. Se všemi jemnostmi a nuancemi. Od nejněžnějšího hlazení k silnému přiložení ruky k dílu, hnětení, tahání a bití zná všechny stupně sladkého mučení. Chce, aby se žena pod jeho magickýma rukama svíjela a kroutila. Nezůstane ušetřen ani milimetr jejího těla. Žádné otevření jejího těla, kam by se nepokusil proniknout. Orální sex je pro něj víceméně náhodná hra, nic víc. Není nejtalentovanější v líbání. O to raději proto bere do úst její prsty u nohou a rukou, saje je a cumlá a něžně kouše na kloubech. Vlastní spojení provede teprve tehdy, když už se sám sotva může udržet a je si jist, že jeho partnerka je také tak daleko. Pak jde všechno velmi rychle, skoro příliš rychle. Přesto to tím u něho nekončí. Často je ještě během spojení znovu tvrdě erigovaný. Nedivte se, pokud kromě toho nechává zapnutou televizi a snad dokonce sleduje film. Anebo pustí projektor a nechá běžet porno. Muž v blížencích dělá vždy dvě nebo tři věci současně. Přesto je při tom. Ty vedlejší věci jej neruší, neodvádějí, nýbrž jej teprve přivádějí do správných obrátek. Takže jeho partnerka se musí o něho vždycky dělit s jeho mnoha jinými zájmy, pomíjivými náhodnými známostmi, v nejhorším případě ale také s jeho přítelkyní, jíž je nepochopitelným, leč jistým způsobem věrný právě tak jako své ženě. Pro něho je něčím zcela samozřejmým, že si skutečně přivede domů svou "druhou ženu", nebo dokonce předloží bláznivý návrh žít ve třech a začít se společným milostným životem. V pravdě potřeštěný chlapík, ale zpropadeně láskyplně potřeštěný chlapík!

TO OČEKÁVÁ MUŽ V BLÍŽENCÍCH OD SVÉ PARTNERKY
Nesmíte být žárlivá, také ne dominující. Obojí by jej velmi brzy odstrašilo. Ale pokud hledáte vířivý život bohatý na změnu, hodíte se k němu velmi dobře. Zvláště jej vzrušují náznaky se skrytými komplimenty na způsob veselého kumpánství. Muž v blížencích nemiluje nic tolik jako velmi krátké sukně, nekonečně dlouhé nohy, hluboký výstřih a především krásné ruce. Může je obdivovat po celé hodiny, brát je do svých rukou, hladit je a tisknout. Žena, která ho chce nadchnout, musí být pro něho každý den nějak (něčím) nová. Musí se stále proměňovat a hrát překvapující, nové role. Jde to od změny účesu, módních gegů až k perfektně sehrané scéně. Jednou je upírem, jednou bezmocným koťátkem, to má obzvláště rád. Jednou hvězda, pak zase lásky plná zdravotní sestra, která pečuje o bezmocného. Matka má v jeho životě zcela významné postavení. Potřebuje po celý život ňadra, na nichž by se mohl vyplakat, když ho dle jeho mínění zase jednou zle obtěžuje špatný osud. Jeho erotogení zóny jsou ruce, paže a ramena. Velmi miluje, když je mažete olejem a silně masírujete. A je dokonce schopen své roznícení hlasitě vykřičet, když je během milostného aktu silně kousnut do ramene.
Starejte se o to, aby stál vždycky v plném světle reflektorů a můžete mu věřit, že všechno zařídí podle své hlavy, pak ke velkým, láskyhodným mládencem, fantastickým mužem!

Labels: