hvezdna znameni

Wednesday, March 28, 2007

Numerologie

aneb jediný a skutečně správný způsob, kterak sobě nalézt vhodného partnera pro lože manželské i příležitostné
Nejen astrologické horoskopy, ale i magická hra čísel vyjadřuje, předurčuje a ovlivňuje lidské osudy již od narození. Osudové číslo zjistíte z data svých narozenin.
Příklad : narozeniny máte 13. 4. 1972, tedy
1 + 3 + 4 + 1 + 9 + 7 + 2 = 27 a dále 2 + 7 = 9
1.
Jednička výrazně působí na své okolí a ovlivňuje jej. Stále si chce dokazovat své postavení, ať už silou, nebo lstí. V lásce je vnímavější než ostatní, v erotickém životě vynalézavější. Nepřipouští si chyby. Erotický náboj ji žene do nových dobrodružství. Z Jedniček pochází největší množství erotomanů, ale i bisexuálů. Muži jsou skvělými partnery pro milování bez zábran. Ženy milují tělesnou rozkoš a praktiky nebývalých způsobů. Potrpí si na luxus.
2.
Dvojka stojí na vrcholu, a proto se i k ostatním chová povýšeně. Považuje za samozřejmé, že ji všichni obletují a lichotí jí. Pokud to někdo nečiní, vidí v něm Dvojka nepřítele a pokrytce. „Doopravdy“ se nezamiluje, ale partnery si pečlivě vybírá. Věrnost je jí však cizí. Většina dominantních osobností (mužů i žen) z oblasti S/M pochází právě z Dvojek.
3.
Trojka dobře ví, že příští rok může být na vrcholu ona a proto se vrhá do života i do milostných dobrodružství ze všech sil. Její heslo pro následující rok je „Stále ještě mohu najít něco lepšího.“ Není snadné se s Trojkou shodnout v normálním životě, natož v pohlavním soužití, protože ji musíte stále něčím překvapovat. Přestože Trojka má předpoklady společenského úspěchu, raději se věnuje svým milostným výbojům.
4.
Čtyřka je diskrétní, rafinovaná, taktní. Miluje harmonii ducha i těla. Odmítá jakékoliv problémy, agresivitu a tvrdší erotické způsoby. Dobrodružství, ztřeštěnosti, hrdinské činy a risk je děsí. Nevyhledává nové známosti, i když to neznamená, že je bezvýhradně věrná. Osobní pohodlí má u ní přednost. Lásku nepotřebuje, přináší problémy a komplikace, která Čtyřka nesnáší.
5.
Pětka je mírumilovná, dovede ublížit snad jen v sebeobraně. Má ráda intelektuální a kultivované rozhovory. Společnost potřebuje především proto, aby měla publikum. Vyniká v uměleckých profesích. Muž je uzavřený, se svými potížemi se nikomu nesvěřuje. Žena je oblíbená a zná svou cenu. Móda před ní nic neutají, zato kuchyně skoro všechno. V oblasti sexu se mezi Pětkami vyskytuje řada exhibicionistů.
6.
Šestka - ve snaze dostat se nahoru - nezná odpočinek a nečinnost. Spoléhá se na vlastní síly a nikdy nepřistupuje na kompromisy. Je stále zaměstnána a má vysoké nároky. Touží po úspěchu a komfortu. Dopouští se však i zbrklosti. Plánuje ve všech oblastech svého života s výjimkou citových a sexuálních vztahů. Bez ohledu na své pocity se zaplétá Šestka do erotických vztahů vždy, má-li naději, že ji pomohou v cestě vzhůru.
7.
Sedmička je symbolem jemnosti, opravdové elegance a rozmaru. Je inteligentní, citová a tvořivá. Z autority, pořádku a rutiny má strach a utíká před nimi. Pracuje dobře pokud dělá to, co se jí líbí. Není z rodu mocných, neboť strašně nerada začíná něco sama. Nejspokojenější je uprostřed kolektivu. Má temperament a představivost umělce, její slabostí je však nepřesnost. V lásce ji přitahuje citová nezávislost, ale zároveň se jí děsí.
8.
V Osmičce se podivuhodně prolínají kvality i nedostatky. Je sobecká, ale pracovitá, dynamická, ale despotická, činorodá, ale věčně nespokojená. Ráda dává vyznamenání, ale je nerada středem pozornosti. V lásce i v sexu hledá jedinečné a pikantní vztahy i praktiky. Nudí ji jednotvárnost a ráda střídá partnery. Pro svou touhu po neobvyklém bývá Osmička málokdy v pohlavním životě spokojena.
9.
Devítka symbolizuje odvahu, touhu po dobrodružství a šikovnost. Je vším nadšená, je zábavná. Je dítětem až do dospělého věku. Vše nové ji fascinuje. Ráda cestuje, mění životní styl i partnery a měří své síly se silami, které nezná. Pracuje podle svého uvážení a necení si autority. Vyhledává stálé změny, především v erotickém životě. Snem Devítky je být hlídačem v početném harému za předpokladu, že před tím nebude na Devítce vykonaná ta malá, ale pro chlapy velice nepříjemná operace.

Labels: