hvezdna znameni

Tuesday, March 27, 2007

KVĚTINOVÝ HOROSKOP

Narození l.,10., 19. nebo 28. v měsíci = slunečnice
Charakter : Díky vaší přirozené autoritě a síle jste oblíbení jako sympatické a milé osoby. Dokážete najít vhodné řešení i ve zdánlivě bezvýchodné situaci. Máte mnohostranné nadání, a proto se může stát, že v první třetině svého života často měníte své soukromé i profe¬sionální úmysly.
Láska : V lásce spoléháte jen na své srdce, jednáte přímo, nedbáte morálních předsudků. Proto vám možná cestu zkříží mnoho milenců (milenek), ale vaše duše zůstane bez poskvrnky. Často přitahujete slabší partnery a přejímáte vůdcovskou roli. Vašimi příznivými květinami jsou pivoňka, chrpa, orchidej.
Šťastné dny : neděle, pondělí.
Šťastná čísla : 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.
Narození 2., 11., 20. nebo 29. v měsíci = pivoňka
Charakter: Jste věrní, tvrdošíjní a pevní, ale někdy také nepružní a zkostnatělí. Mnoho pro vás znamená dobré jídlo a pití, materiální hodnoty. Potřebujete blízkost přírody, sílu čerpáte v lese, u moře. Na druhé straně jste někdy, přecitlivělí a nepřizpůsobilí. Váš život mo¬hou znepříjemňovat deprese.
Láska: Partnera potřebujete stejné jako dýchání a učiníte z něj střed svého života. Ale pozor, leckdy s ním jednáte jako se svým vlastnictvím. Vychutnáváte samotu ve dvou, ro¬mantické nálady, potřebujete hodně něžnosti. V mládí často měníte partnery, protože se teprve musíte naučit rozpoznávat zamilovanost od skutečné lásky. Nejlépe se snášíte s osobami naro¬zenými ve znamení pivoňky, chrpy, orchideje, vlčího máku, kopretiny.
Šťastné dny: neděle, pondělí, pátek.
Šťastná čísla: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42.
Narození 3., 12., 21. nebo 30. v měsíci = hrachor
Charakter: Jste netrpěliví, máte mnoho zájmů, toužíte po rozhovorech se zajímavými lidmi, vyhledáváte změnu, neradi se podřizujete. Jste příjemní a milí, proto jste všude vítanými hosty. Nesnášíte dlouhou chvíli. Až do vysokého věku si zachováte mladistvost.
Láska: Váš partner musí být velmi nápaditý, pokud si chce zachovat vaši přízeň. Rádi flirtujete, navazujete krátká přátelství. Jako koketní hráči se můžete často zamotat do trojúhelníkových vztahů. Nikdo si nemůže být jistý vaší věrností. Nejlépe si rozumíte s lidmi narozenými ve znamení hrachoru, vlčího máku. růže.
Šťastné dny: sobota, neděle, pondělí
Šťastná čísla: 6, 9, 15, 18, 24, 27.
Narození 4., 13., 22., nebo 31. v měsíci = chrpa
Charakter: Jste spolehliví, přímočaří, a proto jste věrnými partnery a přáteli. Svůj život podřizujete druhým, nemáte rádi neuvážené experimenty. Spoléháte se na praktická řešení. Máte sklon k samotářství, někdy i k přeceňování sebe samého.
Láska: V manželství a partnerství, lásce a odevzdanosti to nemáte snadné, pro¬tože neradi projevujete své skutečné pocity. Pokud ale naleznete správného partnera, jste abso¬lutně věrní. Nejlepší jsou pro vás lidé narození ve znamení chrpy, kopretiny, pivoňky, vlčího máku.
Šťastné dny: sobota, neděle, pondělí
Šťastná čísla: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29.
Narození 5., 14. nebo 23. v měsíci = lilie
Charakter: Jste dynamičtí, vtipní a pohotoví, a proto dokážete vyjít s lidmi nejrůz¬nějšího typu. Jste veselí a společenští. Pokud se však někdo dotkne vaší slabiny, reagujete mírně podrážděně.
Láska: Šarmem a vtipem si svého partnera lehce omotáte kolem prstu. Milujete veškeré smyslné požitky, i v lásce, a proto snadno podlehnete lichocení. Váš partner musí být sběhlý ve vtipné konverzaci, jinak záhy ztratí vaši přízeň. Nejlépe si rozumíte s lidmi naroze¬nými ve znamení slunečnice a hrachoru.
Šťastné dny: pondělí, pátek.
Šťastná čísla: 1, 3, 10, 19, 28, 30.
Narození 6., 15., nebo 24. v měsíci = vlčí mák
Charakter: Velmi citlivě reagujete na pocity a myšlenky bližních. Lidé vás snadno využívají, protože je považujete za lepší, než ve skutečnosti jsou. Proto jste také dost často roz¬čarováni. Jste zvědaví a často strkáte nos do věcí, po kterých vám vlastně nic není. Přitahuje vás umění.
Láska: Máte silně vyvinutý milostný pud, často se bláznivě zamilujete. Vlastně hledáte vysněnou pohádkovou bytost, která na tomto světě neexistuje. V nejlepším případě na¬leznete partnera, který s vámi sdílí vaše sny o lepším světě. Většinou jste šťastní až ve druhém nebo třetím manželství. Nejlepší vztahy navazujete s lidmi narozenými ve znamení hrachoru a růže.
Šťastné dny: úterý, čtvrtek, pátek.
Šťastná čísla: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30.




Narození 7., 16., nebo 25. v měsíci = orchidej
Charakter: Jste jemní, přátelští, ochotní a máte smysl pro krásu a harmonii svého okolí. Jen těžko proto snášíte spory a nespravedlnost. Milujete dobrodružství, cestování, rádi poznáváte umění a kulturu cizích národů. Potřebujete pečlivě udržovaný domov, libujete si ve vybraném oblečení, jste společenští.
Láska: Jste schopni hluboké lásky, ve vztazích nikdy nepřistoupíte na kompro¬mis. Pokud jste našli partnera pro život, pevně stojíte na jeho straně a svůj život podřizujete jeho požadavkům. Potřebujete kultivovaného partnera, kterého obdivujete, který je vám vzorem, se kterým vedete vzrušující rozhovory a který je pozorným a nekonvenčním milencem (milenkou). Nejlépe si rozumíte s lidmi narozenými ve znamení slunečnice a hrachoru.
Šťastné dny: neděle a pondělí.
Šťastná čísla: 12, 20, 21, 29, 30, 40.
Narození 8., 17., nebo 26. v měsíci = kopretina
Charakter: Prahnete po vědění, jste stateční, někdy netrpěliví. Když se zapálíte pro nějakou myšlenku, pustíte se do ní s velkým nadšením. Hodně pro vás znamená materiální za¬bezpečení. Všechny svěřené úkoly plníte prakticky, schopně a rychle. Máte však málo dobrých přátel.
Láska: Skutečnou lásku často najdete po mnoha zklamáních až ve zralém věku. Jste pak pro svého partnera pevnou oporou, podporujete jeho vzestup vpřed. Potřebujete více něžnosti než sexu! Nejlépe si rozumíte s lidmi narozenými ve znamení chrpy, pivoňky, vlčího máku, slunečnice.
Šťastný den: .
Šťastná čísla: 4, 8, 22, 24. 26, 31.
Narození 9., 18. nebo 27. v měsíci = růže
Charakter: Jste obětaví, stateční a soucitní, a proto často taháte za své bližní "kaštany z ohně". Snad proto si často stavíte příliš vysoké cíle a po mnoha životních zkušenostech dozrá¬váte v silnou osobnost, často zastáváte vedoucí postavení.
Láska: Jste vášniví, v mládí se vrháte z jednoho milostného dobrodružství do druhého, sex pro vás znamená hodně. Věrnost je pro vás přežitek, často a rychle vzplanete. Nejlépe vycházíte s lidmi narozenými ve znamení hrachoru a vlčího máku.
Šťastné dny: úterý, čtvrtek, pátek.
Šťastná čísla: 9, 15, 18, 24, 27, 30.

Labels: