hvezdna znameni

Tuesday, November 07, 2006

BLÍŽENCI 22.5. - 21.6.
Radost až do rána slibují hvězdy každému, kdo stráví noc s Blížencem nebo dokonce s více Blíženci najednou. Blíženci budou zkrátka k neutahání. Musíte na to ale myslet předem a správně odhadnout svou kondici, aby vám nedošel kyslík uprostřed čísla. To je potom trapas. Bližší tělesný kontakt není doporučen osobám nezletilým a starším. Lze se mu podrobit pouze pod lékařským dozorem, který se může také aktivně zapojit. Klasik napsal: „Vidět Řím a zemřít“ a hvězdy na to: „Poznáte-li milování s Blížencem, do smrti nebudete chtít nikoho jiného.“ Je to past na odskočivší si manžele, zejména pro Střelce a Raky, snadno podléhající emocím. Vynalézavým Štírům, obvykle vysoko ceněným v náručích jiných dam, hrozí, že zklamou. Budou tak dlouho experimentovat, až zvadnou jako lilium a k vyvrcholení vůbec nedojde.
RYBA 20.2. - 20.3.
Ryby svou nestálou povahu nezapřou ani dnešní noci. Jejich přelétavost potěší i zklame mnohé a jak se stává, vybírají tak dlouho, až přeberou. Jste-li Rak a nabídnete Rybě pomocnou ruku, ráda vás spolkne celého. Sex je pro Rybu životní nutností. Je stále při chuti a i když obvykle dává přednost Blížencům stejného pohlaví, ráda učiní i výjimku. Neúnavně propaguje výměnu partnerů několikrát za noc a díky této zálibě dochází po rozednění k mnoha překvapením. Napněte všechny smysly, ať se ráno, po vysilující anabázi, neprobudíte omylem se svou legitimní ženou. To se potom těžko vysvětluje. Může to být ale i nový impuls pro harmonické manželství. Některá Ryba bývá okouzlena chlupatými Střelci a Štíry. Trvá to ale jen krátce a pak po nich vyžaduje bezpodmínečnou poslušnost. Zlí jazykové mezi hvězdami tvrdí, že v posteli Ryba nezná bratra ani sestru.
BÝK 21.4. - 21.5.
Všem Býkům obou pohlaví vřele doporučuji milence černé pleti. Pouze je třeba dobře uvážit, zda nevšední zážitky mohou vyvážit ztrátu zájmu o bílého partnera na věčné časy. Muži, rozhodnete-li se neriskovat, zvolte bílé Váhy s poprsím číslo 5 a efekt bude téměř stejný. Ženám - Býkům pro tento případ hvězdy vybraly za partnera Ryby. Nemají rády prostoje, zbytečně nemluví a o to více se mají k dílu. Dnešní noci bude dopřáno radosti i odpuštěno všem řádovým sestrám a bratřím, kteří, nic netuše, při zahánění ďábla Býkovi podlehnou. Pozor ale na Vodnáře obou pohlaví - jsou schopni ráno předložit účet a nechat si za všechno do puntíku zaplatit. Zamilovaní Býci neradi přenechávají své milence jiným a tak opatrně, aby nedošlo k rozpoutání nelítostného boje.