hvezdna znameni

Friday, November 03, 2006

FÍKOVNÍK - (14. 6 - 23. 6.) + (12. 12. - 21. 12.)
Jsi osobnost silná, nezávislá v úsudcích. Miluješ rodinný život, vyznačuješ se srdeč¬ností ve vztazích k dětem a zvířatům. Další tvé rysy jsou inteligence, smysl pro humor, mnoho¬stranné schopnosti. V duchu se přiznáváš k lenosti.
BŘÍZA - (24. 6.)
Osoba krásná a jemná, které v životě nepůsobí starosti. Partnera nerozvrátí rozpočet, neboť nevyžaduje mnoho. Nesnáší vulgárnost. Přes svou jemnost dokáže být titánem v práci. Charakterizuje ji stálost citů. Inteligence, fantazie, pracovitost ti zjednává úctu celého okolí.
OLIVA - (23. 9.)
Osoba plná krásy, rozumu a diskrétnost vůči cizímu soukromému životu. Laskavá po¬vaha, klidný charakter. V lásce nikdy neprojevuje žárlivost, toleruje partnerovi svobodu, i když jí to působí bolest. Má schopnost uvažovat, miluje knihy a společnost moudrých lidí. Přináší do domu štěstí a pokoj.
BUK - (22. 12.)
Dbáš o svůj zevnějšek, někdy až příliš. Děláš odvážné životní plány a houževnatě se je snažíš uskutečnit. Charakterizuje tě šetrnost, ale nikoli lakota. Hodíš se na vedoucí postavení. V lásce ti chybí fantazie, v manželství jsi starostlivým člověkem, milovníkem domácího života. Věz, že buk je strom tvrdý a neústupný.