hvezdna znameni

Sunday, October 21, 2007

Tieto ženy sa málokedy zapletú do mimomanželských vzťahov. Vo výnimočných situáciách ich to môže lákať, ale nečestný vzťah je v rozpore s ich založením. Onedlho taký tajný románik skončia. Napriek tomu sa mnoho Vodnárov rozvádza. Majú na to dôvod. Pokiaľ je pre nich situácia neznesiteľná, náhle sa stanú chladnými. Môžu zmiznúť zo dňa na deň a nikdy sa neobzrieť späť. Netúžia po rozvode a nerobí im dobre, ale nie je to pre nich taký šok ako pre sentimentálnejšie znamenia. Urán je vládcom zmeny, viete? Preto že táto žena je individualistka a jej zoznam priateľov je dlhý niekoľko kilometrov, nikdy neváha osamostatniť sa, ak je to nevyhnutné. Očakávajte, že bude skúmať vaše srdce, až v ňom neostane jediné tajomstvo alebo sen, ktorý nepodrobila rozboru. Ale neskúšajte pitvať jej tajné sny. Tak sa s Vodnármi nehrá. Bude svoje motívy držať v tajnosti a niekedy jej bude robiť zvrátené potešenie vás úmyselne miasť. Obyčajne bude nadmieru úprimná, ale nezabúdajte, že pre Vodnára je jedna vec klamať a druhá nepovedať celú pravdu. Potešujúci je fakt, že s peniazmi zaobchádza toto dievča opatrne.
Ich zjav je záhadný. Väčšinou sú pôvabné, so znepokojivou nostalgickou krásou. Ale sú premenlivé. Môžu vzbudzovať dojem hladkej čerstvej šľahačky, a odrazu sa rýchlosťou blesku zmenia v slanú pizzu. Vedľa Váh sú Vodnárky často najkrajšími ženami zverokruhu. Prinajmenšom vyzerajú zaujímavo. Ich spôsob obliekania vás môže na mieste zmraziť. Pár z nich by síce mohlo zdobiť titulnú stránku módneho časopisu, ale priemerné dievča Vodnár nie je v tomto smere práve konvenčné. Niektoré kreácie by jej závideli aj cigánky a jej individualizmus dokáže vytvoriť neobyčajne svojské kombinácie. Obyčajne je prvá, kto si oblečie veci podľa poslednej módy, akokoľvek sú bláznivé, ale tiež môže ctiť štýl svojej babičky - alebo aj prababičky.
Od doby, keď Urán riadi budúcnosť, sa asi domnievate, že tieto dievčatá sú od prírody matkami. Deti predsa znamenajú budúcnosť. Isteže priemernú ženu Vodnára môže materstvo zo začiatku vyviesť z miery. Musí sa zmieriť s tým, že bude po určitý čas venovať všetku pozornosť a energiu výhradne jednej ľudskej bytosti, zatiaľ čo bola zvyknutá unikať z miesta na miesto. To si vyžiada istý výcvik. Jej prirodzená rezervovanosť jej môže brániť vyjadriť navonok náklonnosť. Typická matka Vodnár je oddaná svojim potomkom, ale často je k nim zároveň akosi chladná.
Vaša partnerka vám rada dovolí vziať ju za ruku a kráčať vedľa nej, zatiaľ čo ona bude nadšene sledovať východ slnka, auto veterána, mliekarovho koňa, žltú nádobu na odpadky, vypchatú sovu alebo červený balónik zachytený na veži kostola. Nerušte ju prílišnou vzájomnosťou. Keď si to želá, nechajte ju flákať sa ríšou divov samotnú, a ona vás nikdy nebude spovedať ohľadom hrania kariet s kamarátmi. Najrýchlejší spôsob ako ju stratiť, je prejaviť žiarlivosť, majetníctvo alebo predsudky, byť kritickým, skostnatelým alebo ultrakonzervatívnym. Tiež si budete musieť obľúbiť jej priateľov, ktorí sa budú zjavovať v najpodivnejších podobách a veľkostiach. Podlieha náhlym zábleskom inšpirácie a má vynikajúcu intuíciu. Jej úsudok sa nemusí na prvý pohľad zdať rozumný alebo reálny, pretože vidí mesiace a roky dopredu. Dievča v znamení Vodnára žije v zajtrajšku a vy ho môžete jej prostredníctvom navštíviť. Čo povie, to sa splní, možno po mnohých odkladoch a ťažkostiach, ale splní sa to. Predpokladám, že toto je najzvláštnejší rys vašej februárovej ženy.
Je trochu kúzelníčkou.