hvezdna znameni

Sunday, August 12, 2007

Okrem typickej záľuby

zvážiť všetko dvakrát, aby si bola istá, že neurobila chybu, dokáže byť táto žena skúškou nervov pre muža, ktorý má záujem o milostný vzťah alebo priateľstvo alebo oboje. Jej tendencie prieť sa sú skutočne založené na úprimnej túžbe dosiahnuť nestranné rozhodnutie. Mohlo by to byť horšie. Aspoň si pri tom nevymýšľa vlastné pravidlá ani tvrdohlavo neodmieta rozumné argumenty ako ženy narodené v niektorých iných znameniach.
Neznáša samotu. Partnerstvo ako v práci, tak v láske, je jej najhlbšou potrebou. Nerada pracuje sama a je doslova neschopná žiť sama.
Život so ženou narodenou v znamení Váh bude mať mnoho kladných stránok. Nikdy vám nebude otvárať listy. Nikdy neprezradí vaše obchodné tajomstvá priateľom, ani vás nestrápni pred vašim nadriadeným. Skôr ho celkom okúzli s rovnakým úsmevom, akým si podmanila vaše srdce, keď ste sa s ňou prvýkrát stretol. Niektoré ženy, u ktorých pôsobí vplyv Marsu, sa občas môžu príliš poddávať emóciám alebo jedia a pijú viac, než je zdravé, ale tých nie je veľa. Aj keď niekedy môže táto žena zakopnúť o vlastné váhy, skôr či neskôr zase dosiahne normálny stav božskej harmónie. Zažijete chvíle, keď sa budete pýtať, či je to anjel alebo diabol, ale anjeli bojujú na jej strane častejšie než diabli. Zrejme nebudete mať dôvod si sťažovať na nedostatok fyzických dôkazov jej lásky, pretože je romantická a milujúca, ako len má žena právo byť.