hvezdna znameni

Sunday, July 15, 2007

Potom by ste mal cvičiť rôzne komplimenty. Buďte prosím originálny a vynachádzavý. Frázy ako: "Si naozaj kočka, miláčik," vám zaistia, že vás rovno vyhodí z paláca späť medzi plebs. Vulgárnosť a slang ju nechávajú ľadovo chladnou. Pamätajte, že sa dvoríte osobe kráľovského rodu. Nemôže existovať bez vášho lichotivého ocenenia, ale nezabudnite, že obdivuje vašu mužnosť a nemá chuť z vás urobiť slabocha pod papučou. Táto žena vás nemôže milovať, ak nie ste silný. Ale tiež vám nedovolí, aby ste ju urážal svojim blahosklonným prístupom. Rozhodne sa nepovažuje za slabšie pohlavie. Mnohé dievčatá sú športovo založené, ale bude lepšie vziať vašu Levicu radšej do divadla než na ihrisko. Javisko a reflektory ju vždy priťahujú a fascinujú. ( Radšej kúpte lístky na sedadlá v prízemí. Zabudnite na balkón. ).
Ako matka bude svoje deti zahŕňať láskou a nezriadenou náklonnosťou. Nebude pre ňu ľahké vidieť ich chyby, ale keď sa jej to podarí, je prísna.
Vaša Levica môže byť čímkoľvek od chirurga po herečku. Nenechajte sa ňou ovládnuť - ale nesnažte sa ju prevýšiť. Len nalepte na dvere jej skrine veľkú žiarivú hviezdu a môžete sa nadúvať pýchou. Ste celkom frajer. Viete, že ste získal ruku hrdej Levice.